Ge en gåva

Du kan göra skillnad!

Genom förebyggande, långsiktiga och akuta diakonala insatser arbetar Saronhuset med att möta och hjälpa människor i utsatta livssituationer. Vi är en lågtröskelverksamhet med målsättningen att möta varje människa som en unik person med ett mänskligt värde. Vår vision är att bidra till ett mer rättvist och medmänskligt Uddevalla där ingen lämnas utanför! Hjälp oss hjälpa genom att ge en gåva.

Swish: 123 222 69 34

Bankkonto: 6846 625 677 552

Bankgiro: 5756-1227

Stöd oss långsiktigt - bli månadsgivare

Som månadsgivare till Saronhuset stöttar du människor i utsatta livssituationer. Regelbundna gåvor innebär att vi kan planera bättre och minska kostnader för administration så att en större del går direkt till de utsatta. Använd ovan bankkonto för överföring från eget bankkonto. Välj ett belopp och kryssa för att du önskar föra över beloppet en gång per månad.

Hedra någon med en minnesgåva!

Ge bort en gåva med omtanke i stunder av sorg. Hedra minnet av en närstående genom att skänka en minnesgåva till Saronhuset. Vackra minnesblad finns att hämta på Saronhuset och på begravningsbyråerna i Uddevalla. Kontakta oss på 0522 136 82, info@saronhuset.se